joi, 22 septembrie 2011

Decizii



De saptamana asta am renuntat la statutul de administrator pe site-ul carpati.org (abreviat CRPO)....Si la cel membru AMC. Un capitol in ceea ce priveste muntele si oamenii s-a terminat...Poate ma voi intoarce la el la un moment dat, poate romanul vietii mele este atat de vast si de complex si va trebui sa revin la aceasta etapa, sa o reiau, sa reinnod firul epic. Poate acum am scris doar intriga. Sau poate acesta este un capitol inchis definitiv. Pe moment nu pot spune. La fel cum nu pot spune ce m-a determinat sa arunc prosopul...Poate ca de vina a fost programul foarte aglomerat din aceasta primavara, sau poate concediul lung in care am avut timp sa rumeg multe aspecte ale existentei mele. In mod cert pauza dintr-o activitate, te face sa regandesti acea activitate sa o vezi cu alti ochi.

Sau poate de vina este faptul ca am devenit mai egoista si imi dau seama ca vreau ca acel timp liber pe care il am sa in investesc pentru mine. Am atatea proiecte care stau la usa, care ma asteapta.
Poate asta tine si de firea mea, mereu in cautare de ceva nou si provocator, care se plictiseste repede de rutina si cauta alte orizonturi.
Problema nu are o solutie unica...

Tragand insa linie de pe CRPO am invatat multe...si mai ales am invatat sa socializez, sa colaborez. Datorita CRPO am prietenii pe care ii am si oamenii ma stiu dupa logul de pe CRPO. A insemnat mult, am investit si am primit si mi s-a parut un schimb corect. Trenul vietii mele a stationat mult in aceasta gara caci a fost o gara frumoasa, ascunsa in munte, pe unde treceau multi oameni frumosi cu multe informatii interesante. Dar acum a sunat semnalul si trebuie sa plece...Linia duce si mai adanc in munte, iar uneori mai adanc inseamna mai pustiu. Poate voi ajunge la un moment dat la capatul liniei si poate ma voi hotari sa ma reintorc...Daca o voi face si atunci cand o voi face, o sa gasesc gara cu totul schimbata (stiu asta): alta vopsea, alte flori, alt cladire poate, alti oameni se vor perinda pe acolo. O voi lua de la capat dar este fascinant sa ai cateodata un nou inceput si sa crezi in acel inceput.

Prima intalnire de vara carpati.org

7 comments:

mihaiburo spunea...

Nici un schimb nu este corect ... doar pare pentru cei ce au muncit si investit mult. Asa cum ai facut tu!
Cum ai deschis mai multe usi de mai mult timp, cel putin una dintre ele te va fermeca si te va imbia sa depui acelasi efort si daruire. Si asta iti va da increderea sa continui ... pana ce vei intalni alte provocari.
Din prag de usa eu iti multumesc pentru tot ce m-ai invatat si va doresc, cu mult drag, sa gasiti cheile potrivite ... acum si pe viitor.

Mihai

CipiCernat spunea...

Nu sunt multe de spus: doar un mare MULTUMESC!

Si mult succes!

Mihaela Diaconescu spunea...

@Mihai, Cipi, in primul rand va multumesc pentru vizita (m-ati lasat uimita ca sa zic asa) si va multumesc si pentru gandurile frumoase. Sunt sigura ca drumurile noastre se vor intersecta mai curand decat ne asteptam si vom depana la o cana de vin fiert si poate la o chitara povesti frumoase. Si imi doresc oarecum ca drumurile sa se intersecteze pentru ca mi se pare ca oamenii se indeparteaza din ce in ce mai mult unii de altii si e nevoie de schimbari pentru a castiga noi perspective si noi intelegeri.

Alex Grigoraş spunea...

Orice sfârşit lasă locul unui nou început.
Trăind cu speraţa că portalul carpati.org şi prin a sa comunitate nu va rămâne pentru tine doar o amintire prăfuită uitată pe zi ce trece în trecut, îţi transmit gândurile mele bune, atât în prezent cât şi pe viitor.

Alex

Mihaela Diaconescu spunea...

@ Alex, nu cred ca se va intampla asa ceva. Ma leaga prea multe amintiri, si multe frumoase de acest site, pe care probabil voi reveni la un moment dat cu acelasi entuziasm cu care am facut-o si initial...

mastroiani spunea...

Am urmarit cu placere toate expunerile tale de pe carpati.org.
Ai fost printre primii oameni admirati de mine atunci cand am descoperit site-ul...te admir si acum. De multe ori ma intrebam "de ce uneori veteranii site-ului mai si "pleaca"?" Acum cred ca am raspuns la aceasta intrebare. Sper "sa vina o zi" cand te vei alatura echipei de pe carpati.
Pana atunci voi tine pumnii fam. Diaconescu si va voi aplauda de pe margine la MPC 2011.
Sa auzim de bine.

Mihaela Diaconescu spunea...

@mastroiani- Atunci inseamna ca o sa ne vedem in 2 zile :)