marți, 31 martie 2009

In februarie si martie, mai mult pe schiuriIezer

Cand? 7 februarie 2009

Componenta echipei: Matteo, Radu si Mike

Nimic memorabil din tura asta. Am urcat pe Plaiul lui Patru pana la iesirea din padure si ne-am intors (nu mai tin minte din ce motiv). Oricum eram porniti la o tura de o zi.


Ciucas

Cand? 15  februarie 2009

Componenta echipei: Matteo, Radu si Mike

Din nou o tura de o zi, cu urcat spre cabana Ciucas.
Acele Morarului de iarna (tentativa)

Cand? 7 martie 2009

Componenta echipei: Radu si Mike

Am pornit noi cu strategie, de la cabana Poiana Izvoarelor, pe Plaiul Munticelu, spre Valea Bujorilor. Am ajuns in firul vaii, ne-am pus sa urcam pe ea, pe o zapada fara consistenta, dar nu a fost nevoie sa ne obosim prea tare, caci ne-am dat repede seama ca pe sus era prapad. Batea un vant nebun si cu tot soarele din lume, nu prea ne vedeam mergand pe Ace pe asemenea vifor. Asa ca reconfiguram si mergem spre Rapa Zapezii. Aici dam de ceva scurgeri de zapada, Radu isi scapa de 2 ori manusa la vale si decidem ca semnele spun clar sa stam in banca noastra, ca azi nu e zi de fapte vitejesti.
Noi si caprele pe vremea asta

Cu ham si casca pe Plaiul Munticelu
Vreme buna pe sus, n-am ce zice
Pe Rapa Zapezii
Sinaia (schi de partie)

Cand? 26 martie 2009

Componenta echipei: Lucian, Matteo, Radu si Mike

Asta a fost o zi de schi cu premeditare. Era in timpul saptamanii, vremea se anunta perfecta, asa ca unii isi iau concediu, unii se dau bolnavi, care cum pot, ne strangem la o zi de schi. Vremea a fost atat de frumoasa, cu atat de mult soare, placut, lume putina etc, incat pot sa spun ca mi-a placut. Am schiat toata ziua mascata cu ochelari si bandana pe fata, sa nu ma prinda soarele si sa ma dau de gol la serviciu a doua zi.


Foto by Radu