vineri, 26 august 2011

BCB-Aspecte personale-pentru fete



Cateva lectii deduse din concediul acesta:

1. Nu va faceti iluzii, mai devreme sau mai tarziu, de la atata stat in sa o sa va doara fundul...

2. Lenjeria intima sintetica e insa o mare inventie...totul e sa aiba cusaturi foarte fine

3. Cutadenul e la fel de folositor, de 2 ori pe zi, dimineata si mai ales seara.Si pudra de talc ajuta

4. Nu neglijati igiena. Atat spalatul zilnic (daca se poate) cat si igiena intima, dar nu cu servetele umede. Tot timpul apa si sapun. Preferabil dimineata si seara, daca nu macar seara...inerent la 6-8 h de stat vara in sa, transpiratia e la ordinea zilei -> bacterii si alte probleme. Am avut niste probleme incipiente prin Ungaria care s-au rezolvat imediat cum am innasprit regulile de igiena

5. Sa pastrati tot timpul un set de haine comode (bbc sau ce va place voua) pentru dormit. In set-upul asta nu se intram. In fiercare seara sa va schimbati de hainele de pe drum in set-upul de dormit, chiar daca nu va puteti spala decat cu ceva servetele umede.

6. Perioada aceea minunata din luna m-a prins pe bicicleta....Nu e placut dar se poate trece peste...Ca idee, absorbantele vesticilor sunt mult mai placute decat ale noastre (eu am nimerit unele de la nuvenia, pe care le tot caut acum in romania si pe net si in magazine/farmacii dar nu sunt de gasit) cu care m-am inteles foarte bine. Parca mai putina senzatie de plastic si ceva mai placute la contactul cu corpul...Poate e o solutie sa va orientati si spre tampoanele interne, sau spre o chestie din asta (mi-am pus in cap sa incerc asa ceva daca ar fi vorba de mai multe luni, pentru 1 luna nu stiu cat de mult se merita).
Spor la pedalat!

4 comments:

Iulia spunea...

O chestie din aia e buna nu doar pt bicicleta, ci si la munte:) Eu m-am reorientat spre si e mult mai confortabil:D Plus eco:P Nu ma pot intoarce la clasice:)
Mi-a placut mult aventura voastra cu bike-ul;-)

Mihaela Diaconescu spunea...

Mersi Iulia de aprecieri si de vizita...Ai incercat mai multe marci (DivaCup, MoonCup etc) sau te-ai oprit la prima pentru ca ti-a venit manusa?

Iulia spunea...

Principiul e cam acelasi, eu am ales dupa recomandari pe Amazon si alte considerente personale. Moon Cup, cumparata din UK, dar am vazut ca au aparut si in Ro. Trebuie studiat inainte, oricum.
Am discutat insa cu o dna doctor care nu auzise si i s-a parut suficient ce i-am spus cat sa fie impotriva:)) Dar imi este irelevant atata vreme cat imi convine, mai ales cand sunt la munte/pe bicicleta. Recomand maxim;)

Mihaela Diaconescu spunea...

Mersi de feedback, Iulia :)