vineri, 1 septembrie 2017

Gustar de Brasov 2017

„Nu am ști cât de frumos e cerul dacă nu ar avea nori pe el."  (Marin Preda)

1 august Cursiera Araci- Sf Gheorghe- Podu Olt


De cand au asfaltat drumul dintre Ilieni si Sfantu Gheorghe, ai dintr-o data extra combinatii posibile. In plus traficul e minim, asfaltul e bun - nicio scuza sa nu incorpesti o tura de cursiera dupa program.
 
Date si track: aici

3 august- Stejeris

Cum in weekendul urmator voi fi la Campulung pentru o tabara de MTB, am zis sa ies si sa testez putin bicicleta. Merge bine :). Eu, la fel de prost ca dintotdeauna.
 
Date si track: aici

4-6 august Tabara de MTB la Campulung
Pare ca trebuie sa fac ceva cu tehnica mea de coborare la MTB. Doar sa ma lamentez nu ajuta. Asa ca ma bag singura la o tabara de MTB unde ma simt bine si invat lucruri faine. Imi constientizez si niste probleme, cele mai important fiind ca stau prea rigida pe bicicleta, fara sa folosesc spatiul disponibil (fata- spate, stanga-dreapta). Exercitiile de jaloane sunt de retinut si pentru la primvara.

8 august- Una din variantele de campie- Cursiera cu Radu


Date si track: aici

9 august- Stejeris si nimic mai mult
 
Date si track: aici

20 august - Bucegi, Valea Alba si Valea Cerbului
 
Cand ai chef de munte, nu e greu sa gasesti combinatii interesante de trasee in Bucegi. De data asta am ales Valea Alba, o vale pe care nu cred ca am parcurs-o niciodata vara. Cu coboarare pe Cerb si cu un munte linistit, acum, pe final de weekend. 
 
Date si track: aici
 
 
 
22 august- Apus la Grind 1

Anul asta parca am cam rarit-o cu aventurile din timpul saptamanii, desi ele se simt retroactiv atat de fain. Cum stiam insa ca Grindul 1 a fost renovat de curand, am zis ca ar fi pacat sa nu mergem sa testam conditiile. Se potrivea de minune cu o dimineata in care mi-am mai invins un pitic din minte si am fost cu Radu si Andrei sa donam sange. Asa ca de ziua libera aferenta, dupa ce mi-am aranjat lucrurile la munca, am facut rucsacul, am aruncat bagajele in masina in spate si am pornit spre Casa Folea. Urcarea merge greu, dar nici noi nu ne grabim nicaieri. Aveam oricum sa ajungem inainte de apus la Grind si toata seara ne statea in fata, cu Craiul linistit, doar pentru noi.

Date si track: aici
 
23 august- Inceput de zi la Grind

Orice aventura din timpul saptamanii presupune pe langa o sculare matinala si o inviorare prin miscare, pentru a cobori de pe munte si a reveni in Brasov. Nici ziua de azi nu face exceptie.
 
Date si track: aici

24 august Stejeris- MTB. Un clasic. De data asta cu Radu si Andrei
 
Date si track: aici

25 August- Valea cu Apa- Saua Tampei (MTB). Alt clasic

Date si track: aici
 
30 august- Poiana
 
Date: aici

31 august- Cursiera Colonia Bod- Harman- Sanpetru
 
 
Date si track: aici