marți, 16 august 2011

BCB-ziua 25-Strass im Zillertal (Au)-Wasserburg (De)
Pista s-a mai animat, semn ca ieri a fost doar o intamplare (a se citi sarbatoare) si locurile astea nu sunt asa pustii pe cat ni s-a parut la prima vedere. Avem vant din spate pana in Kufstein si incercam sa profitam de el. Apoi ne indreptam spre granita cu Germania (D) si vantul ne devine potrivnic. 
Noi ne indarjim inainte, ne luam la revedere de la Alpi si intram intr-o regiune deluroasa.
Cu toate panzele sus spre blanda Germanie
Apoi tot coboram tinand malul Innului pana ajungem intr-un fel de lunca cu vegetatie si pasaret, ca in Delta. E rezervatie europeana din ce am cititm dar care a fost ca un fel de “pistol cu apa” ca sa il citez pe Nae, pe langa Delta noastra. 

Innul cam murdar....

Vegetatia de lunca de care vrobeam


Pe malul Innului
Nu mai e asfalt, e un pietris batatorit care ne tine pana in Rosenheim. Aici pierdem ceva timp, nu pentru a vizita ceva anume (nu ne-a facut nimic cu ochiul), ci pentru a cauta un supermarket. Dupa Rosenheim ne departam de Inn si piesajul se schimba. Reapar dealuri, terenuri cultivate si mici sate. E pitoresc si mai variat asa ca merge repede.

Intram in zona Bayern
Ne si grabim pentru a ajunge pe lumina la Penzinger See, pentru a face o baie si a gasi loc de cort.
Lacul este insa o mare deziluzie (plin de stuf, singurele pontoane au acces doar prin curtea oamenilor etc) asa ca ne punem cortul intr-un intrand din padure si ne culcam lipiciosi si nespalati.

Din aceesi serie:  BCB- Ziua 26- Wasserburg (De)-Simbach am Inn (De)-->
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Infobox


Distanta: 118.45 km
Viteza medie: 16.3km/h
Timpul  efectiv de pedalat: 7:14:09
Diferenta de nivel: 700m


Bike route 1337325 - powered by Bikemap 
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------