miercuri, 9 noiembrie 2011

100 de postari



Aseara, odata cu o postarea restanta din concediu “Aventura cu coletul”, s-au implinit 100 de postari pe blog.
Cifra rotunda

100 de povesti mai vechi sau mai noi, un loc propriu de exprimare, un mod personal de a povesti, o organizare si o structura pe sufletul meu- o oglinda a mea si a pasiunii mele pentru munte si pentru sport.

Nu sunt nici pe departe toate turele facute in ultimii ani, si mai am multe date de recuperat si pe care sa le ajut sa prinda viata in mediul virtual, as zice eu ca este doar un inceput.
Dar in aceste 100 de postari s-au strans 22 de masive sau locuri speciale, 5 tari, 13 activitati diferite de la schi la triatlon. Toamna, iarna, primavara, vara, ture solitare, ture in 2, ture cu pinguinii, activitati cu carpati.org, cateva articole sau filmulete frumoase toate sunt parte din « Amintiri din munti ».
Cele mai populare postari
Clar blogul nu ar fi existat sau cel putin nu ar fi fost atat de fain fara fotografiile facute de Radu si fara prezenta lui langa mine, fara turele in 2, unele dintre ele, adevarate povesti. Blogul nu ar fi fost, la fel cum nici eu nu as fi fost fara prietenii mei si fara turele de inceput cand s-a aprins pasiunea pentru munte (un nume cu implicatii afective pentru toti pinguinii este nycbv).

Nu imi ramane decat sa sterg colbul si de pe alte ture mai vechi si sa continui sa le pastrez ca amintire vie pe cele viitoare.

Si cine stie, poate odata o sa ajung si la un numar de postari cu 4 cifre...

5 comments:

Claudia spunea...

La cat mai multe draga Mike! Iar cele 4 cifre sunt un vis mare, asa cum ti-ai "urat" pe celalalt blog ;)

Mihaela Diaconescu spunea...

Mersi de urare Claudia...stiu ca e un target foarte indepartat, avand in vedere ca postarile de aici nu se scriu pe genunchi ci ascund in spate destul de mult timp :)

gabicolea spunea...

Draga Mike,

Iti urez sa mai ai atatea postari cate iti mai doresti :)

Esti, sunteti, de urmarit si de urmat.

Zile senine

Mihaela Diaconescu spunea...

Hei, mersi Gabi!

Roze spunea...

Bravo! la cat mai multe postari! :)